Eker | Medya | Haberler | EKER FABRİKA ÇALIŞANLARINA BRC EĞİTİMİ, 28 Kasım tarihinde Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi odası konferans salonunda Kalimera Danışmanlık adına Serdar Ergül tarafından verilen eğitim 2 oturumda toplam 360 mavi yaka personel katıldı.

BRC  FOOD SAFETY eğitimi  hakkında bilgi veren Fabrika Müdürü Gökhan KİRAZ  yaptıkları işin gıda işi olması dolayısıyla çok hassas olduğunu üretim kalitesi ve güvenliği konusunun tüm çalışanlar tarafından benimsenmesi gerektiğini bu yüzden de bu tarz eğitimlerin devamlı tekrar edeceğini belirtti., Süt Ürünleri, Ayran, Yoğurt, Sütlü Tatlılar, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Kaymak, Tereyağı, Kefir, Pastörize Süt, UHT Süt, Bursa, Protein, Yoplus, Şirinler, Koşu, Yelken, Olympos Regatta, Eker I Run, Murekkep, Ahmet Eker, Nevra Eker, Özge Kiraz, Emre Yazgan, Sütlü Tatlı, Puding
EKER FABRİKA ÇALIŞANLARINA BRC EĞİTİMİ
BRC FOOD SAFETY belgesi için çalışmalarını tam hızla sürdüren Eker Süt Ürünleri tüm mavi yaka personelini belge hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantısı düzenledi.
2014-11-28
28 Kasım tarihinde Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi odası konferans salonunda Kalimera Danışmanlık adına Serdar Ergül tarafından verilen eğitim 2 oturumda toplam 360 mavi yaka personel katıldı.

BRC  FOOD SAFETY eğitimi  hakkında bilgi veren Fabrika Müdürü Gökhan KİRAZ  yaptıkları işin gıda işi olması dolayısıyla çok hassas olduğunu üretim kalitesi ve güvenliği konusunun tüm çalışanlar tarafından benimsenmesi gerektiğini bu yüzden de bu tarz eğitimlerin devamlı tekrar edeceğini belirtti.