Eker | Medya | Haberler | EKER’DEN YENİ LEZZET HELLİM PEYNİRİ, Ünü dünyanın dört bir yanına yayılan Kıbrıs’ın meşhur Hellim peyniri, Eker güvencesi ve enfes lezzeti ile kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.
Genelde ızgarada ya da yağsız tavada kızartıldıktan sonra yenen Hellim, pişirildiği zaman yumuşayan ancak erimeyen ve şeklini kaybetmeyen benzersiz bir peynir.
Enfes tadı, yüksek miktarda kalsiyum ve protein kaynağı ve zengin mineral içeriği ile Hellim, en lezzetli haliyle artık raflarda.
Kullanım tavsiyesi:
Kızartmadan önce mutlaka suda yıkayınız, sonrada üzerine biraz kuru nane serpiniz., Süt Ürünleri, Ayran, Yoğurt, Sütlü Tatlılar, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Kaymak, Tereyağı, Kefir, Pastörize Süt, UHT Süt, Bursa, Protein, Yoplus, Şirinler, Koşu, Yelken, Olympos Regatta, Eker I Run, Murekkep, Ahmet Eker, Nevra Eker, Özge Kiraz, Emre Yazgan, Sütlü Tatlı, Puding
EKER’DEN YENİ LEZZET HELLİM PEYNİRİ
Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, peynir ailesini genişletiyor.
2014-01-01
Ünü dünyanın dört bir yanına yayılan Kıbrıs’ın meşhur Hellim peyniri, Eker güvencesi ve enfes lezzeti ile kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.
Genelde ızgarada ya da yağsız tavada kızartıldıktan sonra yenen Hellim, pişirildiği zaman yumuşayan ancak erimeyen ve şeklini kaybetmeyen benzersiz bir peynir.
Enfes tadı, yüksek miktarda kalsiyum ve protein kaynağı ve zengin mineral içeriği ile Hellim, en lezzetli haliyle artık raflarda.
Kullanım tavsiyesi:
Kızartmadan önce mutlaka suda yıkayınız, sonrada üzerine biraz kuru nane serpiniz.