Eker | Medya | Haberler | Ev yoğurdu mu, hazır yoğurt mu?, Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, süt ve süt ürünleri konusunda, özellikle de yoğurt ile ilgili toplum tarafından yanlış bilinen hususları aydınlatmak amacıyla bilinçlendirme çalışmaları başlattı.  

 

Bu kapsamda,  kulaktan dolma bilgilerin aydınlığa kavuşturulması ve sağlıkla ilgili bu önemli konuda en doğru bilginin işin profesyonellerinden alınması için Tavsiye Kanalı tarafından Tavsiye Melekleri’ni Mustafakemalpaşa’daki Eker fabrikasındaa  davet edildi. ağırladı.

 

Fabrikadaki tüm süreçleri birebir yerinde inceleyen Tavsiye Melekleri, Uludağ üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Süt ve Süt Ürünleri Besin Hijyeni Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. M.Kurtuluş Cem Şen’den de konu ile ilgili bilgi aldılar.

Analizler, tadımlar ve eğitimler yapılan gezide, Tavsiye Melekleri yoğurt mayalandı, testler yaptı.

 

Gezideki izlemlerini #yogurttavsiyem , #meleklergeziyor ve  #eker hastaglar’leri ile paylaşan Tavsiye Melekleri’nden Neslihan Oğlakçı, “Anlatılanlar ve gördüklerim son derece ikna ediciydi. Evde bu hijyen ve kalitede yoğurt yapmamız mümkün değil. Benim yerime EKER yapsın ben aileme gönül rahatlığı ile yediririm.” dedi., Süt Ürünleri, Ayran, Yoğurt, Sütlü Tatlılar, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Kaymak, Tereyağı, Kefir, Pastörize Süt, UHT Süt, Bursa, Protein, Yoplus, Şirinler, Koşu, Yelken, Olympos Regatta, Eker I Run, Murekkep, Ahmet Eker, Nevra Eker, Özge Kiraz, Emre Yazgan, Sütlü Tatlı, Puding
EV YOĞURDU MU, HAZIR YOĞURT MU?
Eker, süt ve süt ürünleri özellikle de yoğurt ile ilgili tüketicinin zihnini kurcalayan sorulara yanıt veriyor. Mustafakemalpaşa’daki fabrikasına davet ettiği Tavsiye Melekleri’ni kulaktan duyma ve yanlış bilgiler konusunda aydınlatan Eker, ziyaretçilerine yoğurt da mayalattı…
2014-01-01
Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, süt ve süt ürünleri konusunda, özellikle de yoğurt ile ilgili toplum tarafından yanlış bilinen hususları aydınlatmak amacıyla bilinçlendirme çalışmaları başlattı.  

 

Bu kapsamda,  kulaktan dolma bilgilerin aydınlığa kavuşturulması ve sağlıkla ilgili bu önemli konuda en doğru bilginin işin profesyonellerinden alınması için Tavsiye Kanalı tarafından Tavsiye Melekleri’ni Mustafakemalpaşa’daki Eker fabrikasındaa  davet edildi. ağırladı.

 

Fabrikadaki tüm süreçleri birebir yerinde inceleyen Tavsiye Melekleri, Uludağ üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Süt ve Süt Ürünleri Besin Hijyeni Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. M.Kurtuluş Cem Şen’den de konu ile ilgili bilgi aldılar.

Analizler, tadımlar ve eğitimler yapılan gezide, Tavsiye Melekleri yoğurt mayalandı, testler yaptı.

 

Gezideki izlemlerini #yogurttavsiyem , #meleklergeziyor ve  #eker hastaglar’leri ile paylaşan Tavsiye Melekleri’nden Neslihan Oğlakçı, “Anlatılanlar ve gördüklerim son derece ikna ediciydi. Evde bu hijyen ve kalitede yoğurt yapmamız mümkün değil. Benim yerime EKER yapsın ben aileme gönül rahatlığı ile yediririm.” dedi.