Eker | Medya | Haberler | Eker çalışanları Tatlı Gününde hünerlerini sergiledi., Yıl içerisinde gerçekleştirdiği Sünnet şöleni, yelken yarışı ve kişisel eğitimlerin ardından şimdi de Tatlı Günleri ile çalışanlarının moral, motivasyonun artmasını ve birlikte iş yapma yeteneklerinin artmasını amaçlayan Eker, Mustafakemalpaşa’daki fabrikada düzenlediği Tatlı Günlerinde çalışanları hünerlerini sergilediği birde yemek yarışması düzenledi. Bayanların katıldığı yemek yarışmasında, aralarında Eker Genel Müdürü Ahmet Eker'in de olduğu 8 jüri üyesi 45 yemek arasından en lezzetli ve sunumu en güzel olan yemekleri belirlemeye çalıştı.   Birbirinden lezzetli yiyecekleri seçmekte epey zorlanan jüri, tuzlu pasta ve sarma kategorisinde Birsen Özsoy’u, kremalı ve kurabiye kategorisinde Hatice Eraslan’ı, şerbetli tatlı kategorisinde ise Züheyla Öztürk’ü birinciliğe layık gördü.

Nuran Yılmaz da yaptığı mantı ile mansiyon ödülünü almaya hak kazandı.

Yemek yarışması sonrası, tüm yiyecekler fabrika çalışanlarıyla birlikte afiyetle yenildi., Süt Ürünleri, Ayran, Yoğurt, Sütlü Tatlılar, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Kaymak, Tereyağı, Kefir, Pastörize Süt, UHT Süt, Bursa, Protein, Yoplus, Şirinler, Koşu, Yelken, Olympos Regatta, Eker I Run, Murekkep, Ahmet Eker, Nevra Eker, Özge Kiraz, Emre Yazgan, Sütlü Tatlı, Puding
EKER ÇALIŞANLARI TATLI GÜNÜNDE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ.
37 yıldır tüketicilerini kalite ve tazelikle buluşturan Eker çalışanlarının moral ve motivasyonu için etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.
2014-01-01
Yıl içerisinde gerçekleştirdiği Sünnet şöleni, yelken yarışı ve kişisel eğitimlerin ardından şimdi de Tatlı Günleri ile çalışanlarının moral, motivasyonun artmasını ve birlikte iş yapma yeteneklerinin artmasını amaçlayan Eker, Mustafakemalpaşa’daki fabrikada düzenlediği Tatlı Günlerinde çalışanları hünerlerini sergilediği birde yemek yarışması düzenledi. Bayanların katıldığı yemek yarışmasında, aralarında Eker Genel Müdürü Ahmet Eker'in de olduğu 8 jüri üyesi 45 yemek arasından en lezzetli ve sunumu en güzel olan yemekleri belirlemeye çalıştı.   Birbirinden lezzetli yiyecekleri seçmekte epey zorlanan jüri, tuzlu pasta ve sarma kategorisinde Birsen Özsoy’u, kremalı ve kurabiye kategorisinde Hatice Eraslan’ı, şerbetli tatlı kategorisinde ise Züheyla Öztürk’ü birinciliğe layık gördü.

Nuran Yılmaz da yaptığı mantı ile mansiyon ödülünü almaya hak kazandı.

Yemek yarışması sonrası, tüm yiyecekler fabrika çalışanlarıyla birlikte afiyetle yenildi.