Eker | Recipes with Eker | Kasar Dolgulu Tavuk Sarma, Tavuk göğsü streç film üzerine konulur. Taze otlar ince kıyılıp karıştırılır. Tavuk göğsüne tuz, karabiber ve ince kıyılan yeşilliklerden bir parça serpilir. Kaşar peyniri işaret parmağı kalınlığında dilimlenir. Yeşilliğin üzerine her bir tavuğa bir parça kaşar konulur. Tavuğun önce kenarları içe katlanır, ardından rulo şeklinde sarılır. 3 ayrı tabağa sırasıyla un, çırpılmış yumurta, galeta unu konulur. Tavuklar sırasıyla un, yumurta ve son olarak da galeta ununa bulanır. Yapışmaz tavada az yağ ile kızartılır. Tavukların her iki tarafı da kızardıktan sonra, 190 derece fırında 15 dakika pişirilir., Ayran, Yoghurt, Pasteurized Milk, UHT Milk, Butter, Cream, Kasar Cheese, White Cheese, Dairy Desserts, Bursa
KASAR DOLGULU TAVUK SARMA
Tavuk göğsü streç film üzerine konulur. Taze otlar ince kıyılıp karıştırılır. Tavuk göğsüne tuz, karabiber ve ince kıyılan yeşilliklerden bir parça serpilir...
INGREDIENTS
4 Adet Tavuk Göğsü
200g Eker Kaşar Peyniri
2 dal Taze Soğan
Yarım Demet Maydanoz
Taze Kekik
1 Su Bardağı Un
2 Adet Yumurta
1 Su Bardağı Galeta Unu
Eker Tereyağı
Tuz, Karabiber
DIRECTIONS
Tavuk göğsü streç film üzerine konulur. Taze otlar ince kıyılıp karıştırılır. Tavuk göğsüne tuz, karabiber ve ince kıyılan yeşilliklerden bir parça serpilir. Kaşar peyniri işaret parmağı kalınlığında dilimlenir. Yeşilliğin üzerine her bir tavuğa bir parça kaşar konulur. Tavuğun önce kenarları içe katlanır, ardından rulo şeklinde sarılır. 3 ayrı tabağa sırasıyla un, çırpılmış yumurta, galeta unu konulur. Tavuklar sırasıyla un, yumurta ve son olarak da galeta ununa bulanır. Yapışmaz tavada az yağ ile kızartılır. Tavukların her iki tarafı da kızardıktan sonra, 190 derece fırında 15 dakika pişirilir.
SEND TO YOUR FRIEND
To share this recipe with your friend enter his/her E-Mail Address and click on "Send" button!