Eker | Media | News | GELECEĞİN MÜHENDİSLERİNE EKER’DEN EĞİTİM DESTEĞİ, Süt ve süt ürünleri içeriğindeki yararlı bakteriler anlatıldığı eğitimde tüm öğrenciler beyaz önlük ve boneleriyle pür dikkat eğitimi dinlerken kendileri için mayaladıkları yoğurtları afiyetle yediler.
Eğitim sonunda Yönder Eğitim kurumları yetkilileri Eker Süt Ürünleri’ne ve Fuat Vatan’a teşekkür ederek, çocukların bedensel ve zihinsel gelişiminde süt ve süt ürünlerinin çok önemli olduğunu ve bu eğitim ile öğrencilerin hem eğlendiklerini hem de öğrendiklerini belirttiler., Ayran, Yoghurt, Pasteurized Milk, UHT Milk, Butter, Cream, Kasar Cheese, White Cheese, Dairy Desserts, Bursa
GELECEGIN MUHENDISLERINE EKER’DEN EGITIM DESTEGI
Eker Süt Ürünleri Üretim Planlama ve Maliyet Kontrol Müdürü Fuat VATAN tarafından Yönder eğitim kurumunda 18 kişilik Anaokulu öğrenci grubuna Gıda Mühendisliği mesleği anlatılarak , uygulamalı olarak yoğurt mayalama eğitimi verildi.
2014-01-01
Süt ve süt ürünleri içeriğindeki yararlı bakteriler anlatıldığı eğitimde tüm öğrenciler beyaz önlük ve boneleriyle pür dikkat eğitimi dinlerken kendileri için mayaladıkları yoğurtları afiyetle yediler.
Eğitim sonunda Yönder Eğitim kurumları yetkilileri Eker Süt Ürünleri’ne ve Fuat Vatan’a teşekkür ederek, çocukların bedensel ve zihinsel gelişiminde süt ve süt ürünlerinin çok önemli olduğunu ve bu eğitim ile öğrencilerin hem eğlendiklerini hem de öğrendiklerini belirttiler.