Eker | Media | News | Uluslararası Bursa Gastronomi Yemek Yarışması Eker ile lezzetlendi, Yarışmada Malta grubu birinci olurken, Yunanistan ikinci, Dubai grubu ise üçüncü oldu.

Uludağ Aşçılar Derneği’nin düzenlediği Uluslararası Bursa Gastronomi Yemek Yarışması, 17- 19 Ekim tarihleri arasında Bursa’da yapıldı. Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker’in sponsor olduğu yarışma hünerli elleri buluşturdu.

Üç gün süren etkinlikte,  amatör ve profesyonel aşçılar birbirinden güzel yemekler yaparak hünerlerini sergilediler.

Türk mutfağının uluslararası alanda tanıtımının hedeflendiği yarışmanın son gününde ise Master Chef kategorisi Yemek Yarışması yapıldı. Bu kategoride 12 mutfakta yaklaşık 40 aşçı yarışırken daha önce hiç görmedikleri Eker ürünleri ve diğer malzemelerden oluşan kapalı koli verilerek onlardan başlangıç yemeği, ana yemek ve tatlı yapılması istendi.

Eker lezzetleri ile hazırlanan yemeklerin yarıştığı bu en dikkat çekici kategorinin galibi Malta ekibi olurken, ikinciliği Yunanistan, üçüncülüğü ise Dubai ekibi aldı. , Ayran, Yoghurt, Pasteurized Milk, UHT Milk, Butter, Cream, Kasar Cheese, White Cheese, Dairy Desserts, Bursa
ULUSLARARASI BURSA GASTRONOMI YEMEK YARISMASI EKER ILE LEZZETLENDI
17- 19 Ekim tarihleri arasında Bursa’da gerçekleşen Uluslararası Bursa Gastronomi Yemek Yarışmasında Eker, 7 ülkeden 700 aşçıyı lezzet şöleninde yarıştırdı.
2014-10-17
Yarışmada Malta grubu birinci olurken, Yunanistan ikinci, Dubai grubu ise üçüncü oldu.

Uludağ Aşçılar Derneği’nin düzenlediği Uluslararası Bursa Gastronomi Yemek Yarışması, 17- 19 Ekim tarihleri arasında Bursa’da yapıldı. Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker’in sponsor olduğu yarışma hünerli elleri buluşturdu.

Üç gün süren etkinlikte,  amatör ve profesyonel aşçılar birbirinden güzel yemekler yaparak hünerlerini sergilediler.

Türk mutfağının uluslararası alanda tanıtımının hedeflendiği yarışmanın son gününde ise Master Chef kategorisi Yemek Yarışması yapıldı. Bu kategoride 12 mutfakta yaklaşık 40 aşçı yarışırken daha önce hiç görmedikleri Eker ürünleri ve diğer malzemelerden oluşan kapalı koli verilerek onlardan başlangıç yemeği, ana yemek ve tatlı yapılması istendi.

Eker lezzetleri ile hazırlanan yemeklerin yarıştığı bu en dikkat çekici kategorinin galibi Malta ekibi olurken, ikinciliği Yunanistan, üçüncülüğü ise Dubai ekibi aldı.