Eker | Media | News | DAHA SAĞLIKLI VE UZUN BİR HAYAT ELİNİZDE!, 1977 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Eker Süt Ürünleri A.Ş.’nin doğal sağlık kaynağı olan Kefir içeceği, vücudumuzun tek koruması olan bağışıklık sistemimizi güçlendirerek hastalıklara karşı koruma sağlıyor. Sert ve soğuk geçen kış aylarında vücut direncinin korunması için doğal koruma kalkanı oluşturan kefir, düzenli tüketildiğinde hastalık yapıcı kötü maya ve bakterilerin oluşmasını engelliyor.

Kefir’in içeriğinde bulunan kırkın üzerindeki probiyotik mayalar anne sütü ile beslenen bebeklerin bağırsak florasında da yoğun olarak bulunur. Doğal korumayı temin ederler. Bağışıklık sistemini desteklerken, hastalık yapan mikroorganizmaların üremesini engellerler. İlerleyen yaşlarda da aynı korumayı sağlayabilmek için probiyotik gıdaları düzenli tüketmek gerekir.

BESİN DEĞERİ OLDUKÇA YÜKSEK
Eker Süt Ürünleri tarafından 1 Litrelik ambalajda piyasaya sunulan Kefir, B1,B12 ve K vitaminlerince zengin olmakla beraber sürekli içildiğinde vücuda alınan yararlı bakteriler, özellikle de Laktobasiller bağırsaklardaki mikroflorayı düzeltmeye yardımcı olur. Ürettikleri asit, hatta antibiyotik bileşikler hastalık yapan bakterilerin ortadan kalkmasını sağlamaya yardımcı olur. Böylelikle sindirim sistemimiz düzene girer. Antioksidan özelliği sayesinde de dış ortamdan gelen zehirli maddelerin kana geçmesini engellemeye yardımcı olur. İçerdiği kalsiyumla kadınlarda menopozdan sonra görülen osteoporoz riskinin önlemeye yardımcı olur.

Tüm faydaları ile doğanın mucizevi bir şekilde bize sunduğu, içeriği tamamen doğal probiyotik mayalardan oluşan kefir, ayran ve yoğurt gibi sofraların vazgeçilmezleri arasında yerini alacaktır., Ayran, Yoghurt, Pasteurized Milk, UHT Milk, Butter, Cream, Kasar Cheese, White Cheese, Dairy Desserts, Bursa
DAHA SAGLIKLI VE UZUN BIR HAYAT ELINIZDE!
Eker’in doğal probiyotik içeceği kefir, içeriğindeki maya ve bakterilerle bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor.
2007-01-01
1977 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Eker Süt Ürünleri A.Ş.’nin doğal sağlık kaynağı olan Kefir içeceği, vücudumuzun tek koruması olan bağışıklık sistemimizi güçlendirerek hastalıklara karşı koruma sağlıyor. Sert ve soğuk geçen kış aylarında vücut direncinin korunması için doğal koruma kalkanı oluşturan kefir, düzenli tüketildiğinde hastalık yapıcı kötü maya ve bakterilerin oluşmasını engelliyor.

Kefir’in içeriğinde bulunan kırkın üzerindeki probiyotik mayalar anne sütü ile beslenen bebeklerin bağırsak florasında da yoğun olarak bulunur. Doğal korumayı temin ederler. Bağışıklık sistemini desteklerken, hastalık yapan mikroorganizmaların üremesini engellerler. İlerleyen yaşlarda da aynı korumayı sağlayabilmek için probiyotik gıdaları düzenli tüketmek gerekir.

BESİN DEĞERİ OLDUKÇA YÜKSEK
Eker Süt Ürünleri tarafından 1 Litrelik ambalajda piyasaya sunulan Kefir, B1,B12 ve K vitaminlerince zengin olmakla beraber sürekli içildiğinde vücuda alınan yararlı bakteriler, özellikle de Laktobasiller bağırsaklardaki mikroflorayı düzeltmeye yardımcı olur. Ürettikleri asit, hatta antibiyotik bileşikler hastalık yapan bakterilerin ortadan kalkmasını sağlamaya yardımcı olur. Böylelikle sindirim sistemimiz düzene girer. Antioksidan özelliği sayesinde de dış ortamdan gelen zehirli maddelerin kana geçmesini engellemeye yardımcı olur. İçerdiği kalsiyumla kadınlarda menopozdan sonra görülen osteoporoz riskinin önlemeye yardımcı olur.

Tüm faydaları ile doğanın mucizevi bir şekilde bize sunduğu, içeriği tamamen doğal probiyotik mayalardan oluşan kefir, ayran ve yoğurt gibi sofraların vazgeçilmezleri arasında yerini alacaktır.